Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Contractats els treballs per refer el Pont Vell a Montblanc

Les obres facilitaran el pas de l’aigua per sota, per damunt i els entorns

| Actualizado a 08 julio 2022 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Montblanc ha aprovat per unanimitat l’adjudicació de la contractació de les obres de rehabilitació de l’entorn del Pont Vell de Montblanc, greument afectat pels aiguats de l’octubre del 2019.

Els treballs, que seran adjudicats per un import superior al milió d’euros permetran recuperar l’entorn i el pont datat del segle XIII.

L’objectiu és que comencian a executar-se en el decurs de les properes setmanes Els treballs permetran facilitar la circulació de l’aigua per sota, damunt i també pels entorns del Pont Vell, facilitant a la vegada el desguàs hidràulic, la reutilització dels elements arqueològics existents i el realçament dels elements patrimonials del Pont Vell i de l’antic hospital de Santa Magdalena.

Elss treballs formen part de les accions previstes per dur a terme la reconstrucció dels danys causats per l’aiguat del 2019 amb un pressupost de 3,2 milions, dels quals, ara mateix s’estan executant la reposició dels ferms de la N-240, l’arranjament dels danys de la vorera situada al Raval de Santa Anna, la construcció d’un mur de contenció a la rotonda i un mur a la carretera d’Artesa de Segre.

Resten pendents d’inici els treballs corresponents a la construcció d’un nou pont de Bolovi sobre el riu i també el projecte de construcció de Gual al Molí del pas.

Per a l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, destacava la importància de les obres que s’estan executant i també «estem executant els treballs seguint el calendari previst inicialment. Preveiem que, en el decurs del proper any s’haurà completat la totalitat dels projectes impulsats des de l’Ajuntament». Les obres, compten amb el finançament del govern central i la Generalitat de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari