El Ball de Pastorets de Valls vol créixer

Després de 10 anys + 1 de la seva recuperació, el Ball busca membres per incorporar-se al Seguici Cerimonial de la Festa Major

03 marzo 2022 11:39 | Actualizado a 03 marzo 2022 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un grup de joves de Valls busca balladors i balladores per fer créixer el Ball de Pastorets del municipi i que així pugui sortir en plenes facultats al Seguici Cerimonial durant la Festa Major de Sant Joan. 

Fa 10 anys +1 es va recuperar el Ball de Pastorets infantil a Valls, gràcies a l’Escola Eugeni d’Ors i a l’associació l’Espardenya. Aquest grup forma part del seguici petit de la ciutat, que cada any fa el seu ball parlat durant la Festa Major, surt al Tombet del Poble, i també ha participat en altres celebracions com la Gran Festa de la Calçotada.

Els membres del Ball volen augmentar el grup i, per aquest motiu, busquen persones, a partir de 16 anys, que vulguin "passar-s’ho bé saltant i picant ben fort els bastons".

A més, tenen la intenció de renovar el disseny del vestuari, en el que es podran diferenciar els diversos personatges com el rabadà, la parella de majorals i els pastors. La música també tindrà un paper important en el creixement, ja que incorporarà tonades per a les diferents figures i evolucions que s’aniran succeint durant el ball.

Les persones que estiguin interessades a formar part del Ball de Pastorets de Valls es poden posar en contacte a través del perfil d'Instagram (@balldepastoretsdevalls) o enviant un correu electrònic a l'adreça valls.balldepastorets@gmail.com.

Comentarios
Multimedia Diari