Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Casal d’Estiu de Valls durarà set setmanes i divendres s’obren les inscripcions

Es tornaran a fer a l’Escola Baltasar Segú per a nens de 3 a 12 anys, i fins a 17 en el cas que tinguin alguna diversitat disfuncional

| Actualizado a 24 mayo 2022 17:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’allargament fins a mitjans d’agost és la principal novetat d’enguany del Casal d’Estiu de Valls, per la qual cosa tindrà una durada de set setmanes. Un any més, es tornarà a fer a les instal·lacions de l’Escola Baltasar Segú, segons ha apuntat avui dimarts ahir la regidora d’Educació, Teresa Rull. Està pensat per a nens de tres a dotze anys, tot i que s’allarga fins els 17 en el cas que tinguin alguna diversitat disfuncional.

El casal començarà el 27 de juny i s’acabarà el 12 d’agost. «Està pensat per satisfer una demanda que ens havien fet arribar les famílies, amb la voluntat de conciliar la vida laboral i la familiar. Cada vegada, més famílies opten per distribuir les vacances durant tot l’any i no concentrar-les durant l’estiu», deia Rull. A més, també hi haurà servei d’acollida de vuit a nou del matí i d’una a dues de la tarda. Afegia que es faran activitats diverses, com ara tallers, «amb rialles i diversió, enfocat perquè els nens i nenes que hi participin coneguin l’entorn proper i que vagin aprenent els hàbits normalitzats».

Els organitzadors seran l’associació Trèbol i el Cau (Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela). Precisament, a partir de divendres d’aquesta setmana es podran fer les inscripcions a través de la web d’aquestes dues entitats. Ara bé, una vegada iniciat el casal es poden apuntar igualment els nens de forma presencial directament a l’Escola Baltasar Segú mentre té lloc l’activitat.

Les famílies nombroses, les monoparentals o en risc d’exclusió social tindran descomptes

La regidora apuntava que, en principi, no hi ha un topall d’inscripcions «perquè les entitats el que fan es anar contractant monitors en funció dels nens que tenen inscrits; es marquen deu per cada monitor. Per això, les inscripcions es fan de setmana en setmana». Afegia que l’any passat «el nombre d’inscrits va ser molt alt, probablement perquè els nens tenien ganes de sortir i fer activitats. Vam recuperar els nivells d’anys anteriors a la pandèmia. I enguany esperem igual o més inscrits que l’any passat».

Es preveuen descomptes i exempcions per a diverses tipologies de família, com ara les nombroses, les monoparentals o amb risc d’exclusió social, «i les bonificacions es comuniquen en el mateix moment de la inscripció».

El període d’inscripcions es mantindrà obert mentre duri el casal i es continuaran fent presencialment cada setmana. Tota la informació sobre horaris, preus i activitats es pot trobar en les pàgines web de les dues entitats. Amb tot, les famílies que tinguin dificultats per fer la inscripció en línia o qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a casaldestiuvalls@gmail.com.

Comentarios
Multimedia Diari