El comerç de Valls repartirà 30.000 euros per gastar als establiments

La ciutat repeteix la campanya després dels bons resultats assolits la darrera edició

| Actualizado a 16 noviembre 2021 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

El comerç de Valls engega la campanya de Nadal repetint la iniciativa de ‘El comerç de Valls s’ho val’, sortejant 30.000 euros en butlletes entre els clients que comprin als establiments de la ciutat. L’objectiu és premiar els compradors del comerç de proximitat, fidelitzar la clientela i dinamitzar aquest sector.

Aquest és el segon any consecutiu que es du a terme aquesta campanya, després de l’èxit que va tenir l’any passat, on es va copsar un important impacte econòmic en el comerç local.

El format per participar continua sent molt semblant però introdueix algunes novetats. Per cada 25 euros de compra feta entre el 22 de novembre i el 4 de gener del 2022, els clients obtindran una butlleta que hauran d’omplir i presentar-la amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipal de Turisme del carrer de la Cort.

A partir d’aquí, entraran en un sorteig de 300 vals de 100 euros per gastar en botigues i restauració, més que en l’edició anterior. A més, enguany la campanya s’obre a tots els establiments de la ciutat, que ja s’hi poden adherir, excepte les grans superfícies. L’any passat només hi van participar alguns negocis concrets, ja que les restriccions mantenien tancats diversos sectors. També es posa en marxa l’anomenada butlleta per tram, és a dir, els diners que es gastin en un mateix establiment es poden acumular i cada tram de 25 euros superat, dona dret a tenir una nova butlleta per participar en la campanya.

Els comerços adherits tindran als seus locals un cartell distintiu per informar de la seva participació.

«L’impacte de la despesa generada és més que aquests 30.000 euros», explica el regidor de Comerç, Òscar Peris. «Animem a la ciutadania a participar-hi, perquè això dinamitza i genera riquesa i, a més, té premi», afegeix.

La campanya la promou la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, amb Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors. Precisament, la restauració es mostra molt satisfeta de repetir la iniciativa enguany, ja que «ens ajuda molt», assegura el president de l’Associació de Restauradors de Valls i l’Alt Camp, Joan Mira. «Estem molt contents de participar, ja que l’any passat va ser un èxit rotund i enguany s’hi pot adherir molta més gent», expressa.

El sorteig es realitzarà de forma telemàtica el dia 7 de gener del 2022 i els números dels guanyadors sortiran publicats a la pàgina web municipal, també a través de les xarxes socials i a la cartellera de l’Oficina de Turisme de la ciutat.

Els premiats rebran els vals de 100 euros fraccionats en tiquets de 10 euros i la meitat s’hauran de gastar en restauració i l’altra meitat en comerços, ja que aquests tiquets es diferenciaran en dos colors (vermell i blau).

Els vals guanyadors s’hauran de consumir en els establiments adherits a la campanya fins al 28 de febrer.

Comentarios
Multimedia Diari