Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El comerç de Valls sortirà dissabte al carrer en la Nit Blanca

Ja s’han apuntat a la iniciativa més de vint establiments, no només
de roba. Estaran oberts fins a la mitjanit i oferiran una copa de vi

| Actualizado a 29 junio 2022 19:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El comerç de Valls sortirà aquest dissabte a la nit al carrer en el que s’ha denominat la Nit Blanca. Més d’una vintena d’establiments s’havien apuntat fins avui en aquesta iniciativa, que és la primera vegada que es porta a terme. Des de la tarda i fins a la mitjanit, els comerços de l’eix comercial més cèntric estaran oberts al públic, en el que seria un shopping night, comentava avui el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris. Concretament, estan distribuïts en cinc espais diferents: carrer Jaume Huguet (cantonada amb la Muralla del Castell), carrer Germans Sant Gabriel (cantonada amb Anselm Clavé), carrer Avenir (cantonada amb el carrer Colon), plaça del Pati i carrer de la Cort (cantonada amb el carrer Peixateria).

No tots els participants són tendes de roba, sinó que també hi ha pastisseries i sabateries, deia el gerent i dinamitzador de Comerç de Valls, Josep Manuel Pereira.

Paral·lelament, els comerços oferiran una copa de vi a les persones que facin una compra a les botigues de la capital de l’Alt Camp durant el mateix dissabte. El vi serà de la Cooperativa de Valls, que també col·labora amb l’activitat, i per obtenir la degustació només caldrà ensenyar el tiquet de compra.

«És una iniciativa que reforça l’activitat comercial de Valls, amb la voluntat dels comerços de ser un agent important per a la ciutat i per als comerciants», assegurava Peris.

Comentarios
Multimedia Diari