Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El grup Gomà-Camps ven per 85 milions dues de les seves filials a Navigator

El nou propietari calcula que facturarà uns 300 milions d’euros anuals

| Actualizado a 01 febrero 2023 19:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup català Gomà-Camps, amb seu central a la província de Tarragona, ha venut per 85 milions el 100% de dues de les seves filials, Consumer SLU i France SAS, a la portuguesa Navigator, segons han informat ambdues companyies en dos comunicats.

L'operació, que inclou també el traspàs d’una planta productiva a Ejea de los Caballeros (Saragossa), «s’emmarca en l’ambiciós pla de creixement i diversificació de Navigator, reforçant el grup com el segon major productor ibèric de tissú, ara amb una capacitat de producció anual de 165 mil tones».

El del paper tissú, que és usat per fabricar mocadors, paper de cuina o tovallons, entre d'altres elements, és un sector en el qual el grup Gomà-Camps, amb més de 260 anys d'història, és un dels màxims exponents a Espanya.

Després d'aquesta adquisició, Navigator calcula que facturarà uns 300 milions d'euros a l'any amb la venda de paper tissú.

El grup Gomà-Camps preveu, malgrat aquesta venda, «seguir reforçant la seva posició de lideratge al mercat professional a la península ibèrica i al mercat de venda de bobines a nivell internacional, potenciant la venda de tissú reciclat, desenvolupant importants projectes de digitalització, sostenibilitat i economia circular per incrementar la diferenciació i competitivitat al mercat».

Comentarios
Multimedia Diari