Els concerts de les Decennals a la Vela Principal tornen als horaris originals previstos

L’aixecament de les limitacions d’aforament permet disposar de noves entrades disponibles

27 enero 2022 18:30 | Actualizado a 28 enero 2022 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’organització de les Festes Decennals ha acabat de definir els ajustaments de la programació d’espectacles amb l’aixecament de les restriccions d’horari i d’aforaments dictaminades per la Generalitat i que entren en vigor avui, just coincidint amb el primer dia de celebració de les Decennals. Els equips tècnics de producció de les Decennals han aconseguit que la pràctica totalitat dels concerts a la Vela Principal-Estrella Damm comencin d’acord amb l’horari previst en el programa oficial de les festes, sense avançaments i evitant així molèsties al públic i que els concerts se solapin amb altres actes de les festes.

L’únic concert en el que s’haurà de mantenir l’avançament és el de Don Patricio, avui. En aquest sentit, el poc marge de temps pel fet que l’aixecament de les restriccions horàries han estat anunciades per la Generalitat aquesta mateixa setmana, ha impossibilitat tornar a adaptar l’operativa de l’espectacle del que és el primer concert de les Decennals. En canvi, sí que s’han pogut tornar a ajustar la resta dels set concerts a la Vela Principal que es mantindran en l’horari previst i anunciat en el programa oficial de les Festes Decennals.

En aquest sentit, la programació musical seguirà demà a les 22.30 hores amb el concert de Rosario i continuarà, d’acord amb el calendari programat, amb Oques Grasses, diumenge a les set de la tarda; el concert de la Nit de Gala amb The Glenn Miller Orchestra i l’Orquestra Maravella, dimarts 1 a les onze de la nit; el protagonitzat pel grup Oreja de Van Gogh i la cantant Rozalén, dimecres a les 22.30 hores; el de la Pegatina i Macaco, dijous 3 a les deu de la nit; Beret, divendres 4 a la mateixa hora; i el concert dels 10 de les Decennals, dissabte 5 de febrer a les quatre de la tarda, i que, durant dotze hores de música, reunirà en un mateix escenari Buhos, Els Amics de les Arts, Els Pets, Itaca Band, Joan Dausà, Manel, Miquel del Roig, Maria Jacobs, Suu i Zoo.

Tots aquests concerts a la Vela hauran de ser amb el públic assegut, una opció que d’acord amb les restriccions establertes per la Generalitat per a la contenció de la Covid-19, l’organització ja havia pactat amb els grups actuants, ja que des de l’inici de la pandèmia les cadires han vingut sent la fórmula que la Generalitat ha decretat en la major part d’aquest període, i que ja s’ha aplicat en nombroses celebracions i festivals arreu del país com a mesura de prevenció de la salut.

Aforament màxim

L’aixecament també de la limitació d’aforament a les activitats culturals permetrà que es posin a la venda noves entrades per als espectacles artístics al Teatre Principal i al Centre Cultural Municipal, així com als altres recintes que acullen activitats de la programació per a públics familiars. D’aquesta manera, alguns dels muntatges que ja havien exhaurit entrades, com els musicals familiars El Petit Príncep i Bye Bye Monstre de Dagoll Dagom, tornen a tenir cadires lliures per a nous espectadors. És el mateix cas dels espectacles protagonitzats per artistes vallencs: Començar amb Mar Ulldemolins, El gran llibre màgic amb Cristina Murillo i El bon policia amb Ricard Farré. En aquests tres muntatges es torna a penjar el cartell d’entrades disponibles.

Concerts d’orquestra

Les noves mesures per la contenció de la Covid-19 mantenen la prohibició dels balls. Per això, l’organització ha hagut d’ajustar, tal i com va anunciar a mitjans de gener, aquests actes. Així, el ball de gala a la Vela Principal passa a ser concert de gala, mentre que els quatre balls d’orquestra al pavelló Xavi Tondo esdevenen concerts de nit.

Arrel d’aquest conjunt de modificacions, a causa de les restriccions que afecten a la Nit de Gala a la Vela i els balls d’orquestra al pavelló Xavi Tondo, s’informa que s’obre, per a qui ho desitgi, l’opció de retorn de l’import de l’entrada o abonament adquirit per als ballables. En concret, si es desitja sol·licitar el retorn de l’import de l’entrada o de l’abonament, es pot fer per diverses vies. Si l’entrada es va adquirir a través de la plataforma online, cal adreçar-se mitjançant correu electrònic a entradas@codetickets.com indicant el nom i cognoms, el número de comanda i l’adreça de correu electrònic amb què es va realitzar la compra. En el cas que la compra s’hagués fet presencialment a taquilles, els interessats poden adreçar-se a les mateixes taquilles amb l’entrada o abonament en format físic.

Comentarios
Multimedia Diari