Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Inaugurades les noves instal·lacions de Castell d’Or a Vila-rodona

El nou edifici ocupa quasi una hectàrea i la inversió realitzada ha estat de 2,8 milions

| Actualizado a 04 febrero 2023 14:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha inaugurat aquest matí les noves instal·lacions de Castell d’Or a Vila-rodona, acompanyada del president de Castell d’Or, Adrià Rabadà.

La consellera ha destapat la placa commemorativa de la nova seu del grup i posteriorment ha realitzat un recorregut per les instal·lacions. Després de visitar els diferents espais i conèixer els diversos processos que es duen a terme a l’empresa productora de cava i vi, ha signat el llibre d’honor.

Jordà ha destacat que la contribució dels cooperativistes apuntat que «sou essencials, contribuïu a assegurar la continuïtat de l’activitat agroalimentària en el territori i afegiu valor i impacte social al territori». Ha ha posat en valor «el model de cohesió territorial que suposa el grup on es posa al centre el benestar de les persones i la seva participació activa en el funcionament de les la cooperativa, donant-nos un marc de referència per extrapolar a la societat».

Capacitat de reinventar-se

Per la seva part, el president del Grup Adrià Rabadà ha destacat que Castell d’Or «ha tingut la capacitat de reinventar-se i de modernitzar-se just en el moment que fèiem front a unes dificultats sobrevingudes, amb un escenari sense precedents causat per una pandèmia que va copsar-nos a tots». Ha posat en valor el fet que «Castell d’Or som la unió de 20 pobles, som el treball de més de 2.600 famílies que viuen de la terra, de la vinya, que continuen creient que la viticultura és una professió amb passat, present i també futur».

El nou edifici de Castell d’Or té 9.500  metres quadrats, amb dues plantes subterrànies per l’envelliment del producte. Compta amb una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles i 1.053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840m2.

Disposa també amb una àrea diàfana d’oficines i un espai per atendre visites comercials així com impulsar activitats d’enoturisme al territori. A més, Castell d’Or ha posat en marxa recentment una nova línia de desgorjament. Aquest nou equipament inclou una línia d’envasat completa d’alt rendiment, qualitat i confiabilitat.

La inversió total realitzada en aquesta infraestructura en concret ha estat de 2,8 milions d’euros i busca poder incrementar la capacitat de producció del grup de manera notable.

Comentarios
Multimedia Diari