Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Instal·lació de plaques solars a la teulada del pavelló esportiu de Montblanc

El projecte permetrà garantir l’abastiment del subministrament elèctric a l’interior

| Actualizado a 06 mayo 2022 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Temas:

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat el projecte d’instal·lació de plaques solars a la teulada del pavelló esportiu. L’obra, amb un pressupost de 87.096 euros, serà executada amb el finançament municipal i també amb la col·laboració econòmica dels fons europeus Feder. El projecte, que estarà plenament operatiu a partir de finals d’any, permetrà garantir l’abastiment del subministrament elèctric a l’interior del pavelló esportiu, però també als equipaments de la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles, el col·legi de les Muralles i també la totalitat de la zona esportiva.

El regidor d’Esports, Francesc Benet, explicava que «l’aposta de l’equip de govern de l’Ajuntament és treballar per polítiques sostenibles que garanteixin una gestió municipal cada vegada més respectuosa amb el medi ambient. És per això que, aquest nou pas ens va alienant, cada vegada més, amb l’ús de fonts energètiques renovables».

Aquest projecte es complementa amb les millores a la zona esportiva que han desenvolupat els tècnics dels Serveis de Manteniment de l’Ajuntament de Montblanc, els quals han dut a terme el canvi de l’enllumenat al pavelló, on ara tota la il·luminació és led.

Comentarios
Multimedia Diari