Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Ajuntament de la Riba posarà ascensor a l’escola i ampliarà el menjador

| Actualizado a 09 agosto 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Escola de la Riba tindrà, el proper curs, un ascensor i també un menjador ampliat. Durant aquestes vacances d’estiu l’Ajuntament tirarà endavant amb les obres, segons comenta al Diari l’alcalde, Josep Fort.

«Vam tenir un alumne operat de les cames que tenia la seva aula a la segona planta, per la qual cosa es va haver de traslladar quart i cinquè a la planta baixa», recorda Fort. Això va fer obrir els ulls sobre la necessitat d’instal·lar un ascensor que comuniqui la planta baixa amb la segona, amb la qual cosa el centre guanyarà amb accessibilitat. El projecte ja s’ha enviat al Departament d’Educació de la Generalitat per a l’autorització, tot i ser un edifici de titularitat municipal.

Per una altra part, fins ara el col·legi disposa d’una sala per al menjador, «això obliga a fer dos torns i alguns alumnes han d’estar al passadís», diu l’alcalde. Per això, tancaran la terrassa de la segona planta –on està el menjador– «i tindrem el doble d’espai». El curs passat, l’Escola de la Riba tenia 37 alumnes, i entre 10 i 12 es quedaven a dinar. El menjador és atès per un càtering gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Camp. Paral·lelament, l’Ajuntament posarà un segon monitor.

Comentarios
Multimedia Diari