Rehabiliten dos habitatges municipals a Aiguamúrcia

Un està a Santes Creus i l’altre, a les Pobles. Les obres pugen 23.000 euros
i es rebrà una subvenció que cobreix el 95%

10 abril 2022 21:10 | Actualizado a 11 abril 2022 09:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha decidit rehabilitar dos habitatges municipals que té, un al nucli de Santes Creus i l’altre a les Pobles. El pressupost de l’arranjament del primer se situa en 11.639,63 euros i el segon, en 11.498,32. A causa del baix import, s’ha demanat pressupost a tres empreses. La regidora de Serveis Socials, Dolors Palma, ha apuntat al Diari que per tirar endavant amb la iniciativa es compta amb una subvenció que cobreix el 95 per cent del cost.

L’immoble de Santes Creus està ubicat a la plaça Sant Bernat de Santes Creus. És un immoble situat a la segona planta del mateix edifici on hi ha l’ajuntament. Actualment està en desús i recentment es va fer servir com a habitatge d’emergència per a una família del municipi que va perdre el seu en un incendi. La seva superfície és de 104,67 metres quadrats construïts, dels quals 83,54 són útils. Estan distribuïts en un rebedor/menjador, cuina, bany i tres habitacions. Els sostres són de bigues de fusta, particions interiors de ceràmica i coberta inclinada acabada amb teula àrab. El terra està pavimentat i les parets enguixades i pintades. Les instal·lacions funcionen correctament.

Les obres consistiran en la reparació puntual d’una de les habitacions per filtracions a través de les fusteries, la substitució d’aquestes per unes de doble vidre amb cambra d’aire per millorar l’aïllament tèrmic i un petit retoc a la cuina.

El segon immoble es troba en un primer pis del número 30 del carrer Sant Jordi, a les Pobles –a sota hi ha el consultori mèdic–. Té 61,65 m2 construïts, dels quals 52,48 són útils. Les obres consistiran a reformar el bany per encabir-hi un plat de dutxa, la instal·lació d’una cuina – amb un termo per aigua calenta–, també el canvi de fusteries i de la porta d’accés de l’habitatge. Finalment, s’hauran de modificar les instal·lacions elèctriques i de subministrament d’aigua per adaptar-les als nous requeriments a què seran sotmeses.

Comentarios
Multimedia Diari