Santa Oliva digitalitza les seves rutes ecoturístiques

Són cinc propostes que permeten descobrir el patrimoni social arquitectònic i natural del municipi i que es poder seguir a peu

| Actualizado a 17 marzo 2022 13:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Santa Oliva a través de la seva regiduria de Turisme i amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Penedès, ha rehabilitat la senyalització de les rutes d’Ecoturisme del municipi.

L’objectiu és donar a conèixer el patrimoni i ajudar a la seva preservació i manteniment. En aquest sentit, per fer accessible el coneixement d’aquest patrimoni, s’ha digitalitzat i fet públiques les diferents rutes mitjançant la plataforma Wikiloc.

En total s’han digitalitzat 5 rutes d’ecoturisme que ja es poden seguir a Santa Oliva. Son 5 itineraris planers, que es poden fer passejant i que permeten conèixer la plana agrícola i els camins històrics de Santa Oliva passant pels diferents nuclis del municipi.

Patrimoni

Les rutes permeten descobrir dos dels elements més importants del patrimoni històric i arquitectònic local i comarcal: El castell Verge del Remei i el nonestir de Santa Maria.

Destaca un altree element menys conegut però de gran valor patrimonial i que és el relacionat amb l’aigua com els molins fariners, rescloses i canals de rec, basses i safareigs o les barraques de pedra seca, marges i assecadors de tabac, testimonis del patrimoni relacionat amb la cultura agrícola.

El tríptic amb tota la informació es pot descarregare n l’enllaç: https://www.santaoliva.cat/ca/informacio-i-turisme/que-fer-a-santa-oliva/rutes-d-interes/.

A més ara també es poden consultar amb Wikiloc (es pot descarregar gratuïtament per part dels usuaris) i mitjançant el nom d’usuari: Ajuntament de Santa Oliva.

Comentarios
Multimedia Diari