Santa Oliva habilita un espai pel dol perinatal

Amb una plaza en una zona ajardinada al cementiri

| Actualizado a 13 octubre 2021 14:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Santa Oliva disposarà des de divendres al cementiri municipal d’un espai en memòria d’aquells nadons que no han arribat a nèixer. L’Ajuntament crea aquest espai per tal d’oferir un reconeixement social i poder tancar el dol amb un acomiadament com a ritual arrelat culturalment.
 

Per tal de què aquest espai sigui especial per les famílies es té la voluntat d’anar adequant l’espai amb els suggeriments que es facin arribar al correu electrònic aj.santaoliva@santaoliva.cat o a la bústia de suggeriments que es posarà a les oficines municipals. També es por fer al departament de Registre General i al consultori mèdic, tant amb la identificació de l’autor com de forma anònima.

Aquest espai es disponible a partir del 15 d’octubre, Dia internacional del dol perinatal i gestacional.  Un espai que ajudi a superar el dol per un fill o filla del que s’esperava el seu naixement i que no va arribar a terme.

De moment l’espai quedarà senyalitzat amb una placa instal·lada a l’espai destinat amb una zona ajardinada, en espera de ser completat amb els suggeriments que es vagin rebent.
 

Comentarios
Multimedia Diari