Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Santa Oliva municipalitza el servei de neteja viaria

L’Ajuntament considera que millorarà l’efectivitat

| Actualizado a 05 julio 2022 10:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Santa Oliva ha municipalitzat el servei de neteja viaria. L’Ajuntament considera que amb la gestió directa ha de millorar el servei augmentat les hores destinades i incrementant el mínim el cost. El servei és per la neteja de carrers, places, rotondes i voreres i altres espais públics.

Des de l’any 2019 el servei el feia la Fundació Santa Teresa per un període de 2 anys més un de prorrogable. El contracte va extingir-se el maig de 2022. Tenia un cost de 50.152 euros.

A més, actualment alguns dels serveis que realitza la brigada municipal, com la recollida d’andròmines i de restes vegetals, es presten a través d’un contracte de serveis. Això implica la possibilitat d’assignar a aquests treballadors municipals les tasques del servei municipal de neteja viària de carrers, places, rotondes, voreres i altres espais públics.

El servei de neteja viària inclou, a més de la neteja de qualsevol residu a la via pública, la neteja després de celebracions o esdeveniments, el buidat i manteniment de les papereres o neteja després de pluges. Es preveu destinar-hi un total de dos operaris durant 200 jornades a l’any i el renting de la maquinària.

Santa Oliva ja va implementar la recollida porta a porta el passat mes de març.

Comentarios
Multimedia Diari