Altcam Automotive amplia la seva planta de Valls amb noves línies de producció i crea 20 llocs de treball

Amb aquesta nova instal·lació, la facturació mundial del grup augmentarà un 11,4% aquest any

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'empresa catalana Altcam Automotive ha ampliat la seva planta de Valls amb una nova nau de 4.000 metres quadrats en la qual obre noves línies de producció i crea 20 llocs de treball. Amb aquestes noves instal·lacions, la planta de l'Alt Camp preveu incrementar prop d'un 3% la seva facturació aquest 2014. Altcam Automotive, que es dedica a la producció de peces de plàstic d'alta complexitat destinades als principals proveïdors del sector de l'automoció, també té plantes productives a Eslovàquia i Mèxic i incrementarà enguany la facturació mundial del grup un 11,4%. Actualment, Altcam està immersa en un pla de diversificació i creixement per 2015.

 

El president de l'empresa, Jordi Gatell, explica que aquest pla "representarà un increment global de la xifra de negoci per al proper any d'aproximadament un 23%". "Aquesta quantitat es preveu que es mantingui, o fins i tot augmenti, al llarg dels propers 3 anys", ha reblat Gatell. En aquest projecte, l'empresa tarragonina ha rebut el suport d'Invest in Catalonia, l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres de la Generalitat.

 

Exporta el 90% de la producció

Altcam és una empresa familiar constituïda el 1986 que inicialment fabricava, mitjançant la injecció de plàstics, petites peces d'alta precisió. Des de llavors, ha anat obrint noves vies de negoci que li ha permès créixer tant en l'àmbit estatal com internacional, especialitzant-se en el sector de l'automoció a nivell mundial. Actualment disposa de gran experiència en la producció de peces d'alta complexitat, amb insercions metàl·liques o sense, destinades als principals proveïdors de la indústria de l'automoció.

 

L'empresa, que destina més d'un 90% de la seva producció a l'exportació, proveeix des de les tres seus els mercats dels Estats Units, Mèxic, la Xina i diversos països europeus com Portugal, Hongria, Alemanya i Polònia.

Comentarios
Multimedia Diari