Cars for Smiles

45 cotxes esportius de luxe, i de l'altra, nens i adolescents amb malalties greus, els quals per un dia es van convertir per tot un dia en copilots d'aquestes màquines.

| Actualizado a 21 mayo 2017 17:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’event Cars for Smiles (organitzat per l'associació sense ànim de lucre que porta el mateix nom) que va tenir lloc dissabte passat a Montmeló amb uns protagonistes molt especials:

D’una banda, 45 cotxes esportius de luxe, i de l'altra, nens i adolescents amb malalties greus, els quals per un dia es van convertir per tot un dia en copilots d'aquestes màquines.

La jornada va començar a l'Hotel Fairmont Juan Carlos de Barcelona des d'on pilots i copilots van sortir conjuntament fins al circuit de Catalunya, on van tenir la oportunitat de fer uns sprints a la recta i donar unes voltes al traçat GP. Només de veure les cares de felicitat que portaven va ser un regal, que van valorar especialment les famílies dels joves, que també van poder assistir a la jornada com a espectadors.

Posteriorment es va tornar a l’Hotel, on es va tancar la jornada amb entrega de regals als joves copilots.

El nivell de cotxes va ser excepcional, i també cal destacar la participació de personatges coneguts com Josef Ajram, Dani Clos o Xavier Foj.

Hi col·laboren l'hospital St Joan de Deu i Hospital Clínic. També hi participen com a sponsors diferents empreses que donen suport a la causa.

 

Comentarios
Multimedia Diari