Cinc restaurants tarragonins brillen a la Guia Repsol 2015

Can Bosch, Les Moles, Villa Retiro, Rincón de Diego i AQ són els representants

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president de Repsol, Antoni Brufau, va presidir fa uns dies la presentació de la Guia Repsol 2015, que inclou com a novetat més destacada d'aquest any el llançament de la nova Guía de los Mejores Alimentos y Bebidas de España. Aquesta nova guia, disponible tant en la seva versió digital (www.guiarepsol.com) com en la seva edició impresa, descobreix el formidable patrimoni gastronòmic espanyol mitjançant els seus millors productes del país i neix com a resultat del compromís de Repsol amb la gastronomia espanyola.

En la seva edició de 2015, Guía Repsol ha concedit els seus prestigiosos tres Soles a cinc nous restaurants espanyols: els cuiners Dani García (Restaurant Dani García), Jesús Sánchez (Cenador de Amós), els germans Xavier i Sergi Torres (Dos Cielos), Francisco Monje (O'Pazo) i Pepe Solla (Restaurante Solla) aconsegueixen aquest any la màxima qualifiació gastronòmica atorgada a Espanya. En total, ja son 37 els establiments espanyols que han rebut l'important guardó dels tres Soles Repsol.

Catalunya segueix sent una de les comunitats més reconegudes i és una de les que compta amb un major nombre d'establiments guardonats amb tres Soles Repsol. El Restaurant Dos Cielos, a Barcelona, liderat pels germans Xavier i Sergi Torres, aconsegueixen el màxim guardó. A més, un total de sis cuiners es mantenen en el quadre d'honor de la Guía Repsol: Jordi Cruz, d'Abac; Nando Jubany, de Can Jubany; Joan Roca, d'El Celler de Can Roca; Carme Ruscalleda, de Carmen Ruscadella-Sant Pau; Francesca i Dolors Rexach, d'Hispania; i Sergi Humada, de Via Veneto.

Per altra banda, 21 restaurants compten amb dos Soles, mentre que 49 establiments han estant distingits amb un Sol Repsol. En aquesta apartat cal fer esment al restaurant que dirigeix Joan Bosch a Cambrils (Can Bosch) que és l'únic dels establiments de la província que té aquests dos Soles. Amb un, dins les fronteres de la província que té aquests dos Soles. Amb un, dins les fronteres de la província, hi ha altres quatre restaurants de reconegut prestigi: el també cambrilenc Rincon de Diego (Diego Campos), Les Moles (Jeroni Castell), ubicat a Ulldecona; Villa Retiro (Fran López) a Xerta; i el tarragoní AQ (de la xef Ana Ruiz).

Begudes i aliments

La nova Guía de los Mejores Alimentos y Bebidas de España constitueix la novetat més destacada amb relació als continguts de l'edició 2015 de la Guía Repsol i neix com a resultat del compromís de Repsol amb la gastronomia del nostre país. Es tracta d'una inèdita iniciativa que proposa un innovadora forma de viatjar per Espanya mitjançant els seus productes no peribles de major qualitat. Aquesta guia, que reflecteix la gran varietat del patrimoni gastronòmic espanyol, inclou més de 1.700 productes, pertanyents a 131 tipus d'aliments.

Comentarios
Multimedia Diari