El Ral.li Barcelona Sitges pren una nova dimensió

El Ral.li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges arriba un cop més a la seva cita anual, celebrant la seva cinquanta-setena edició. Enguany aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de març, es presenta amb un nou format i ple de novetats, entre les que destaquen una sèrie d'activitats que giraran entorn del ral.li i que completaran un cap de setmana festiu a la localitat del Garraf.

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

El Ral•li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges se celebra de manera ininterrompuda des de l'any 1959, havent estat un èxit en totes les seves edicions, i omplint de color i ambient la bonica localitat costanera de Barcelona. Aquest any des de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges es vol potenciar el calendari d'activitats d'hivern, i per aquest motiu volen donar un nou impuls a l'esdeveniment, ampliant les activitats a dissabte, i amb importants novetats que tindran lloc durant tot el cap de setmana, convertint-lo així en el cap de setmana del motor.

Amb aquest nou format l'organització, integrada per Foment de Turisme de Sitges, l'Agència de Promoció Turisme de Sitges i l'Ajuntament de Sitges, vol aconseguir un doble objectiu: donar més protagonisme als vehicles i als seu participants, i d'aquesta manera apropar una de les curses més clàssiques de l'especialitat al públic, i que aquest també pugui ser protagonista durant tot el cap de setmana. Entre les novetats destaca el fet de convertir la zona de la Fragata i el Passeig de la Ribera en el centre neuràlgic de la festa, punts on s'aniran celebrant les diferents activitats.

Aquest any la sortida de Barcelona el diumenge 22 de març, que es durà a terme com ja és tradicional des de la plaça Sant Jaume, s'avançarà mitja hora i per tant sortirà a les 10.30 hores.

Per donar una major dimensió a la prova, el dissabte passarà a acollir activitats paral•leles al Ral•li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges. Una de les novetats més destacades i més atractives serà una exposició de vehicles superesportius de luxe, un contrast absolut amb els clàssics que disputen el ral•li, els quals també quedaran exposats al Passeig de la Ribera. El públic podrà viure en directe aquesta concentració de superesportius, així com els participants al Ral•li, a més de poder participar en activitats durant tot el cap de setmana, com la conducció en circuit de motos elèctriques per a nens i adults, i experiències de conducció de vehicles esportius. Aquest mateix dia, els assistents també podran gaudir amb l'exposició de cotxes i motos antics davant l'Illa Diagonal a Barcelona des de les 10 del matí fins a les 17.00 hores.

Per a aquesta 57a edició del Ral•li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges les inscripcions van a bon ritme i s'espera una gran participació, no només en quantitat sinó també en qualitat. Per poder participar a la prova, els vehicles han d'estar fabricats amb anterioritat a l'any 1928, i permetre reviure d'aquesta manera els inicis del segle XX, amb una filosofia de conducció molt diferent a la d'avui dia. La caravana començarà a la ciutat de Barcelona i acabarà a la vila costanera de Sitges.

 

Comentarios
Multimedia Diari