Els catalans compraran 1'5 milions de llibres aquest Sant Jordi

'Cremeu Barcelona', Jaume Cabré o 'La llei dels justos' lideren els rànquings dels últims dies. I tu? Quin llibre compraràs? Entra i comenta-ho a la notícia!

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha animat els catalans a passejar pels carrers i les places i remenar entre les més de 500 parades que s'han instal·lat arreu del país per aquest Sant Jordi. El president, Antoni Daura, ha explicat que després d'uns anys difícils, les previsions de creixement del sector són optimismes i s'espera que els catalans comprin 1'5 milions de llibres, un 5% més que l'any passat, i que les xifres de facturació s'apropin als 20 MEUR d'abans de la crisi. Daura no ha volgut entrar a fer previsions sobre els títols més venuts "perquè pot condicionar la compra" i pensa que no seria just. Amb tot, 'Cremeu Barcelona' o 'La llei dels justos' lideraven els rànquings dels últims dies.

Comentarios
Multimedia Diari