Els Xiquets de Tarragona comencen els assaigs

Els matalassers inicien aquest divendres 27, a les 22h, els assaigs generals de la temporada 2015

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Mentre la canalla ja fa dues setmanes que assaja, en dimarts i divendres, ara s’hi sumen els assajos generals, donant així el tret de sortida a una temporada molt especial pels matalassers, plena de reptes i molt encoratjadora, amb un calendari ambiciós i consolidat que es manté estable ja des de fa cinc anys i al que s’hi van afegint diades.

Els matalassers compten amb una trentena d’actuacions per aquest 2015. Destaca com a novetat que les diades organitzades per la colla guanyen en nivell i en elles hi participa, almenys, una colla de gamma extra.

Per tal de motivar els seus castellers de cara a aquest inici dels assaigs, els Xiquets han confeccionat un vídeo en què evoquen les gestes aconseguides i el camí recorregut durant el 2014, punt de partida del 2015, deixant entreveure el què vindrà.

Així doncs, recorden que els assajos són els dimarts de 19.30h a 20.30h canalla i de 20.30h a 22.30h assaig general, i els divendres, de 20.30h a 21.30h canalla i a partir de les 22h assaig general, al local social de la colla, al Carrer Santa Anna, 1, que són oberts al públic. Així mateix, conviden tothom a encetar el seu calendari el proper 19 d’abril, amb la Diada d’inici de temporada, a la Plaça del Rei, a les 12h.

 

Comentarios
Multimedia Diari