Reus, seu de la final provincial del Campionat Estatal de Karaoke

Un total de 32 cantants competeixen a partir d´avui a la discoteca La Fàbrica per representar TGN en el certamen nacional a Toledo

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La discoteca La Fàbrica acull a partir d’avui (23.30 hores) la primera fase eliminatòria per escollir el representant de la província a la final estatal del Campionat Nacional de Karaoke Media Pro, que se celebrarà els dies 30 i 31 d’octubre a Toledo.

Un total de 32 persones, repartides en tres eliminatòries avui i els dies 15 i 22 de maig, competiran per passar a la semifinal provincial que tindrà lloc el pròxim 5 de juny, on competiran els 15 millors i d’aquests 10 seran els escollits per participar en la fase final el dia 19 de juny, on s’escollirà el representant de la demarcació a la final estatal. D’aquesta final en sortirà el representant que participarà en el Campionat Mundial a Singapur a finals d’any.

Més d’un centenar de persones s’han interessat per participar en el certamen provincial, finalment les escollides s’han elegit en el darrer més mitjançant diverses audicions. «Els escollits són els més aptes per arribar a la gran final, ja que en el món del karaoke hi ha una gran professionalitat més enllà de la diversió», explica Ingrid Bertran, directora d’esdeveniments i comunicació de La Fàbrica.

El jurat

En les fases eliminatòries el jurat que valorarà i puntuarà a la trentena de participants estarà format per David Guillén (cantant), Pedro Enrique (cantant i representant d’Espanya a Viña del Mar 2012) i Ingrid Bertran mentre que a la final provincial s’hi sumarà també Manu Guix (compositor, productor i cantant) i Carles Gómez (periodista, compositor i cantant dels Lexu’s).

En cadascuna de les fases els participants podran interpretar dues cançons i tindran l’oportunitat de canviar de vestuari. «És important que els participants demostrin versatilitat a l’escenari, és a dir, que interpretin cançons de diferents estils», explica la directora d’esdeveniments i comunicació de La Fàbrica. Els aspectes que el jurat valorarà seran quatre factors, començant per la dificultat de la cançó, la veu, la posada en escena i el vestuari.

«Per a La Fàbrica és un repte molt important organitzar aquest esdeveniment perquè el representant de la província pot sent un bon ambaixador a escala mundial», assegura Ingrid Bertran.

Comentarios
Multimedia Diari