Salou i Tarragona agraciades amb un quart premi

Tarragona i Salou han sigut dues de les localitats que s'han vist agraciades amb el número 07.617, un quart premi de la Loteria de Nadal dotat amb 200.000 euros. A l'administració de loteries número 21, Cal Pantxo, de la plaça Corsini de Tarragona, només s'ha venut un dècim per terminal

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

El número 07.617 ha estat premiat amb un dels dos quarts premis, dotats amb 200.000 euros a la sèrie (20.000 euros al desè) en el sorteig de Nadal de la Loteria Nacional que se celebra avui, i ha repartit diverses sèries per tota Catalunya.

Les localitats agraciades amb algun pessic d'aquest premi són Lleida (Segrià), Terrassa (Vallès Occidental), La Fatarella (Terra Alta), Salou, Tarragona(Tarragonès), Tàrrega (Urgell), Alcarràs (Segrià), Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Manresa (Bages), Barcelona, Badalona (Barcelonès) i Vallirana (Baix Llobregat).

El número s'ha venut també a altres localitats espanyoles com Conca, Bilbao, Armunia (Lleó), Ourense, Sant Sebastià, Palma de Mallorca, El Ejido (Almeria), La Pobla de Vallbona (València), Abanto i Ciervana (Biscaia), Alacant, Madrid, Iecla (Múrcia), Baracaldo (Biscaia) i Chiclana de la Frontera (Cadis).

Ha estat cantat a les 10.29 hores pels nens Ismael Rastrelli i Janna Flores.

Es tracta del segon dels tretze premis més grans que ha sortit en el sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest any i el primer dels dos quarts.

Comentarios
Multimedia Diari