Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vueling cancel·la una trentena de vols a l’aeroport del Prat per la vaga de tripulants de cabina

L’aerolínia operarà 132 dels 161 trajectes previstos per a aquest diumenge des de la capital catalana

| Actualizado a 13 noviembre 2022 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vueling ha cancel·lat 29 vols a l’aeroport del Prat per la nova jornada de vaga de tripulants de cabina convocada pel sindicat Stavla.

Concretament, l’aerolínia operarà el 82% dels trajectes previstos, és a dir, 132 vols dels 161 programats. A la resta de l’Estat, s’oferiran el 91% dels vols programats, és a dir 191 dels 209 previstos.

Segons ha informat la companyia, els viatgers afectats per aquestes cancel·lacions han sigut avisats amb antelació i se’ls ha facilitat diferents alternatives. En concret, segons detalla Vueling, el 94% dels clients afectats han sigut reubicats i el 6% encara no ha escollit una altra opció per viatjar. Els tripulants de cabina demanen millores salarials per fer front a l’augment de la inflació.

$!Vueling cancel·la una trentena de vols a l’aeroport del Prat per la vaga de tripulants de cabina

En un comunicat, Vueling ha assenyalat que des de l’inici de la protesta –convocada dels divendres, diumenge i dilluns fins a finals de gener- ha ofert el 90% dels vols programats.

Aquest diumenge, coincidint amb el sisè dia de vaga, Vueling té previst operar 485 vols al conjunt de l’Estat, xifra que representa el 88% dels previstos en tota la xarxa. En total, s’han cancel·lat 64 no vols protegits pels serveis mínims fixats per avui. De cara a les properes jornades, la companyia espera seguir oferint el 90% dels vols programats.

Precisament, divendres passat, desenes de treballadors de l’aerolínia es van concentrar a l’exterior de la terminal 1 de l’aeroport del Prat per exigir un increment salarial, convocats pel sindicat Stavla, que va xifrar en un 95% el seguiment de l’aturada. «La vaga no és un pols a l’empresa, és una necessitat per garantir el nostre futur», va assenyalar la cap de la secció sindicat d’Stavla a Vueling, Guadalupe Romero.

FOTOS

Comentarios
Multimedia Diari