200 persones escridassen a la Guàrdia Civil a favor i en contra de l'1-O

La Travessera de Gràcia ha quedat tallada per les concentracions. Un ampli dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra custodia l'entrada de la caserna

31 julio 2017 10:51 | Actualizado a 31 julio 2017 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb el lema 'No fareu callar la veu del poble', la CUP-CC ha convocat aquest dilluns al migdia una concentració davant la caserna de la Guàrdia Civil situada a la Travessera de Gràcia de Barcelona.

És aquí, al número 291-293, on membres del cos de seguretat han interrogat en els darrers dies alts càrrecs i treballadors del Govern en relació a la convocatòria i organització del referèndum de l'1-O. Els organitzadors, però, no estaven sols. També s'ha 'contraprogramat' al mateix indret una altra concentració, en aquest cas per donar suport a la tasca de la Guàrdia Civil, i que s'ha convocat a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #Amblaguardiacivil.

Un ampli dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra custodia l'entrada de la caserna, fet que ha obligat a tallar la Travessera de Gràcia entre el carrer Roger de Flor i Nàpols. Un i altre bàndol reuneixen un centenar de persones cadascun.

Comentarios
Multimedia Diari