Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

300 agents estaven a punt per assaltar el Parlament i detenir Puigdemont el 10-O, segons 'Interviu'

El president va deixar en suspens la declaració d'independència i va oferir diàleg al govern espanyol

ACN

Whatsapp
Carles Puigdemont durant la seva intervecnió al Parlament de Catalunya el passat 10-O. FOTO: EFE

Carles Puigdemont durant la seva intervecnió al Parlament de Catalunya el passat 10-O. FOTO: EFE

Uns 300 agents de sis unitats d'elit de la policia espanyola i la Guàrdia Civil estaven a punt per assaltar el Parlament per terra, aire i el subsòl amb l'objectiu de detenir el president de la Generalitat Carles Puigdemont en la compareixença del passat 10 d'octubre, en què va deixar en suspens la declaració d'independència i va oferir diàleg al govern espanyol. Així ho explica en un reportatge la revista 'Interviu', que també afegeix que era el pla menys desitjat pel govern espanyol. Un grup d'agents –el més nombrós (250)- hagués entrat al Parc de la Ciutadella i hauria fet fora els manifestants en cas de tenir previst acampar allà i que el president i el seu Govern s'haguessin atrinxerat al Parlament; una altra part (15) a través de les clavegueres –de fet, la revista apunta que ja en tenien els plànols- i un darrer grup en helicòpter i descendint per una escala fins a la part superior del Parlament.

A més, segons publica 'Interviu', els efectius dels Mossos d'Esquadra de la Brigada Mòbil (BRIMO) i de Recursos Operatius (ARRO) van rebre "advertències molt clares" perquè deixessin passar la policia espanyola i la Guàrdia Civil en cas que necessitin accedir al Parlament.

Pagesos del Maresme van  Barcelona el passat 10 per mostrar el seu a Carles Puigdemont. FOTO: EFE

Temas

Comentarios

Lea También