AGBAR inicia una campanya amb l’assaig clínic #JoEmCorono per recollir fons en la lluita contra el coronavirus

A través de les seves operadores (Aigües de Barcelona, Sorea i Cassa), donarà un euro a l’assaig clínic per cada client que es passi a la factura digital

04 mayo 2020 16:35 | Actualizado a 04 mayo 2020 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

AGBAR ha posat en funcionament una nova campanya per recollir fons per la lluita contra el coronavirus. A través de les seves operadores (Aigües de Barcelona, Sorea i Cassa), la companyia donarà un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada client que es passi a la factura digital. A Catalunya, hi ha aproximadament dos milions de persones que encara tenen la factura de l’aigua en paper.

D’aquesta manera, AGBAR vol contribuir en la lluita contra la COVID-19 promovent la col·laboració dels ciutadans amb una iniciativa líder a la qual ja s’han sumat milers d’empreses i persones. A més, aquesta mesura té com a objectiu conscienciar sobre el respecte al medi ambient, promovent hàbits sostenibles i reduint el malbaratament de paper.

La iniciativa #JoEMCorono està encapçalada per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i pretén recaptar fons per a la recerca contra el coronavirus.

Comentarios
Multimedia Diari