Albert Pla: 'Sabia que si escrivia un article ple de mentides i tonteries me'l publicarien tots els mitjans espanyols'

El cantautor afirmava en una satírica cançó que enyorava una infància en què podia parlar castellà "sense que ningú t'insultés pel carrer"

26 septiembre 2017 10:55 | Actualizado a 26 septiembre 2017 10:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Albert Pla ha tornat a generar polèmica amb una cançó. Fa uns dies, va fer pública una peça en què afirmava tenir el "cor dividit" per sentir-se català i espanyol. Així, assegurava enyorar la seva infància, en què es podia parlar castellà "sense que ningú t'insultés pel carrer", en la qual tothom podia dir el que pensava en les tertúlies a la Boqueria i que se sentia devorat pel bou de l'independentisme. Diversos mitjans van fer-se ressò de la carta i el cantautor ha tornat a fer ús de la ironia per riure's dels que la van entendre seriosament. "Sabia que si escrivia un article ple de mentides i tonteries me'l publicarien tots els mitjans espanyols", ha precisat a Twitter, en què també reclama 50 euros al seu grup de WhatsApp.

El cantautor demanava ajuda "a tots els catalans i espanyols sensats" i, malgrat reconèixer que Rajoy havia esquivat la crisi econòmica "amb notable habilitat", expressava la seva desconfiança en el president espanyol. "Però també crec que potser no ha gestionat bé la problemàtica de Catalunya. Crec que la situació actual reclama que altres polítics més sensats com Pedro Sánchez han de liderar ara serenament i sense presses, sobretot sense presses, una resposta dialogada amb el president català que, tot i que mani en minoria, si sumes el vot de tots els catalans, segueix sent el president de Catalunya ", assegurava.

 

Comentarios
Multimedia Diari