Alerta de risc químic per l'incendi en un camió ple de gas natural

L'incendi d'un camió cisterna ha obligat a confinar a la població de Les (Val d'Aran) durantmés d'una hora aquest matí

12 enero 2018 18:04 | Actualizado a 12 enero 2018 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Protecció Civil ha activat l'alerta especial d'emergència per l'incendi d'un camió que transportava gas natural, que estava estacionat en un aparcament pròxim a l'N-230, prop del terme municipal de Les (Val d'Aran), i ha obligat al confinament de la seva població durant més d'una hora.

Segons ha informat Protecció Civil, l'incendi ja està controlat i la població ja ha pogut sortir a l'exterior sense risc d'intoxicació, després de desactivar l'alerta Transcat per accidents en el transport de mercaderies perilloses.

El foc s'ha iniciat sobre les 9 del matí en les vàlvules del camió que transportava gas natural i ha afectat sobretot a la part exterior i a la meitat de la cisterna.

Dues dotacions de bombers s'han desplaçat al lloc i, fins que l' han controlat, Protecció Civil ha activat la sirena de risc químic i ha demanat el confinament preventiu de la població.

Per aquest motiu, s'ha evacuat el col·legi de Les i les persones s'han refugiat al consistori, tot i que no consten ferits a conseqüència de l'accident.

 

Comentarios
Multimedia Diari