Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alerta de risc químic per l'incendi en un camió ple de gas natural

L'incendi d'un camió cisterna ha obligat a confinar a la població de Les (Val d'Aran) durantmés d'una hora aquest matí

Diari de Tarragona

Whatsapp
El camión de gas natural incendiado

El camión de gas natural incendiado

Protecció Civil ha activat l'alerta especial d'emergència per l'incendi d'un camió que transportava gas natural, que estava estacionat en un aparcament pròxim a l'N-230, prop del terme municipal de Les (Val d'Aran), i ha obligat al confinament de la seva població durant més d'una hora.

Segons ha informat Protecció Civil, l'incendi ja està controlat i la població ja ha pogut sortir a l'exterior sense risc d'intoxicació, després de desactivar l'alerta Transcat per accidents en el transport de mercaderies perilloses.

El foc s'ha iniciat sobre les 9 del matí en les vàlvules del camió que transportava gas natural i ha afectat sobretot a la part exterior i a la meitat de la cisterna.

Dues dotacions de bombers s'han desplaçat al lloc i, fins que l' han controlat, Protecció Civil ha activat la sirena de risc químic i ha demanat el confinament preventiu de la població.

Per aquest motiu, s'ha evacuat el col·legi de Les i les persones s'han refugiat al consistori, tot i que no consten ferits a conseqüència de l'accident.

Temas

Comentarios

Lea También