Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alguns col.legis recuperen la normalitat i els ciutadans comencen a votar

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de votants al CIFO, a la Budellera. Foto: O.SAUMELL

Imatge de votants al CIFO, a la Budellera. Foto: O.SAUMELL

Tot i els impediments informàtics que han patitmolts col.legis electorals de la província, alguns han recuperat la normalitat i els ciutadans han començat a emetre el seu vot.

 

Així, a CIFO , a la Budellera, les cues s'han començat a escurçar quan s'han reestablert les comunicacions. Tot i així, allà es tem l'arribada en breu de les forces policials i els ciutadans han posat pedres a les reixes de les portes per evitar que les puguin obrir.

A l'Escola Tarragona també s'ha pogut votar. 'És el que esperava des de feia molt de temps', deia molt emocionada la Maria, després de ser la primera en depositar la seva papereta en una de les tres urnes de l'Escola Tarragona, poc despreés de les 10.30 d'aquest matí. En sortir de la sala ha rebut un fort aplaudiment tant de les persones que estaven dins del recinte, com de les centenars que esperen fora. 'He estat molt nerviosa, volia votar i no tenia por', assegurava. Per això la Maria anima a totes les persones que vagin a votar.

Votants a l'Escola Tarragona. Foto: À.Juanpere

En el cas de l'Escola Tarragona les persones que han votat primer son les de major edat.

Per la seva banda, a Cambrils, l'alcaldessa, Camí Mendoza també ha emès el seu vot amb total normalitat.

Temas

Comentarios

Lea También