Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Almenys 691 empreses han traslladat la seu social fora de Catalunya des de l'1 d'octubre

Des del dia del referèndum, n'hi ha 38 que han fet el camí invers: han portat el domicili social des d'altres parts de l'Estat cap a territori català

ACN

Whatsapp
Pla de detall de la façana de la seu d'Abertis a l'Avinguda Pedralbes de Barcelona. FOTO: ACN

Pla de detall de la façana de la seu d'Abertis a l'Avinguda Pedralbes de Barcelona. FOTO: ACN

Almenys 691 empreses han traslladat la seu social fora de Catalunya des del passat 1 d'octubre, segons les dades del Col·legi de Registradors. Aquesta xifra no inclou les companyies de Tarragona, Lleida i Girona que han fet el moviment entre el 13 i el 16 d'octubre. Entre aquestes dates, han marxat 59 empreses només de Barcelona. Del 2 al 9 d'octubre, van ser 219 les companyies que van traslladar la seu. Només el dia 10, n'hi va haver 177 i el dia 11, 155. Entre l'11 i el 13 en van ser 81. Des del dia del referèndum, n'hi ha 38 que han fet el camí invers: han portat el domicili social des d'altres parts de l'Estat cap a territori català.

Pel que fa a les empreses que han portat la seu social a Catalunya, n'hi va haver 16 entre el 2 i el 9 d'octubre. El dia 10 n'hi va haver 6, el dia 11, en van ser 8 i hi ha 6 casos entre els dies 11 i 13. Només a Barcelona, en van arribar dos entre el 13 i el 16 d'octubre.

Temas

Comentarios

Lea También