Aramburu, Espinosa, Rahola i Cercas, favorits d'enguany

Encapçalen, des de fa setmanes, les llistes dels més venuts. Els acompanyaran, entre d´altres, Jaume Cabré, Xavier Bosch i, en no ficció, ´50 palos´ del cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés

19 mayo 2017 15:33 | Actualizado a 23 mayo 2017 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Diada de demà diumenge promet ser una jornada esplèndida: bona temperatura, futbol, roses i llibres, molts llibres. Entre l’allau de novetats que s’han anat publicant el primer trimestre d’enguany, els candidats a arrasar durant la jornada són en, ficció Pilar Rahola amb Rosa de cendra, Xavier Bosch (Nosaltres dos), Jaume Cabré (Quan arriba la penombra) i Sílvia Solé (Els vells amics).

En castellà lideren les llistes dels més venuts en les últimes setmanes Fernando Aramburu amb la història de l’ETA Patria, Javier Cercas (El monarca de las sombras), Carme Chaparro (No soy un monstruo), Luz Gabás (Como fuego en el hielo), Elisa Benavent (La magia de ser nosotros) i Dolores Redondo (Todo esto te daré).

Entre els no ficció destaquen Quim Monzó (Taula i barra), Carles Capdevila (La vida que aprenc), Xavier Aldekoa, que s’ha colat a la llista en les últimes setmanes amb Hijos del Nilo i Roger Vinton (La gran teranyina). I en castellà, el cantant de Jarabe de Palo Pau Donés (50 palos), Gloria Fuertes i Roberto Villa García, amb 1936, Fraude y violencia en las elecciones del Frente Popular.


Una festa de quatre dies
Els gremis de llibreters, floristes i forners es preparen per a «una diada de quatre dies, amb l’oportunitat d‘haver començat l’activitat comercial divendres i acabar dilluns», va assenyalar la regidora de comerç i mercats, Montserrat Ballarín. El president del Gremi de Floristes de Catalunya, Joan Guillem, va assegurar que, «des de divendres s’estaran venent roses». Entre el Gremi de Llibreters l’optimisme és tal que el sector ha decidit que el tradicional descompte del 10% que s’aplica només el 23 d’abril s’estengui també a avui.

Comentarios
Multimedia Diari