Más de Catalunya

Arrenquen les ofrenes florals al monument a Rafael Casanova sota la pluja

Quan el Govern feia l'ofrena i sonaven 'Els Segadors' ha començat a sentir-se també l'himne espanyol

ACN

Whatsapp
Pla general del Govern fent la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Foto: ACN

Pla general del Govern fent la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Foto: ACN

A les 9 hores han començat les tradicionals ofrenes florals al monument a Rafael Casanova, situat a la cruïlla entre els carrers Ali Bei i Ronda de Sant Pere de la capital catalana. És just el punt on el conseller en cap de Barcelona va caure ferit l'11 de setembre de 1714 durant la Guerra de Successió. Després de Mossos d'Esquadra, Bombers i Guàrdia Urbana, que ho han fet prèviament, els primers que han dipositat la corona de flors han estat els consellers del Govern amb el president de la Generalitat, Quim Torra, al capdavant. Quan sonaven 'Els Segadors' també ha començat a sentir-se l'himne espanyol, que s'emetia des d'una finestra d'un edifici. Just després del Govern ha fet l'ofrena el president del Parlament, Roger Torrent, acompanyat de membres de la Mesa.

Al llarg del matí està previst que representants dels partits, entitats i sindicats retin homenatge a Rafael Casanova amb motiu de l'Onze de Setembre.

Hi passaran representants de tots els partits excepte de Cs i PP, tot i que aquest any el regidor dels populars a l'Ajuntament de Barcelona Josep Bou ha anunciat que hi serà present amb la delegació del consistori.

Temas

Comentarios

Lea También