Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Aznar insta a Rajoy a actuar d'immediat i diu que si no ho fa, ha de convocar eleccions

Europa Press

Whatsapp
Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

La fundació FAES ha instat aquest dijous l'Executiu de Mariano Rajoy a actuar ja davant l'"atac frontal" a la llei i a la democràcia del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i no seguir en la "inacció". És més, creu que si no ho fa, s'ha de donar als espanyols la possibilitat de "decidir" amb quina proposta i amb quin suport electoral s'haurà d'afrontar aquesta conjuntura crítica per a Espanya, en referència a unes possibles eleccions generals. 

Segons la fundació que dirigeix José María Aznar, hi ha per davant "decisions urgents que poden resultar crítiques", encara que en cap cas fa al·lusió a l'article 155 de la Constitució o altres mecanismes com la Llei de Seguretat Nacional per prendre les regnes de la situació a Catalunya.

ACTUAR FINS I TOT SENSE SUPORTS 

"El Govern espanyol ha d'actuar tal com la nació necessita que ho faci. Ha de buscar tants suports com pugui, però sense ells si això retardés o condicionés el compliment del seu mandat constitucional", assegura, per afegir que "la llei és el preu de la llibertat, la llibertat és el premi de la llei". 

És més, FAES subratlla que si l'Executiu de Mariano Rajoy no troba l'"ànim" per actuar o hagués de reconèixer "la seva incapacitat", hauria d'"atorgar als espanyols la possibilitat de decidir quin govern, amb quina proposta i amb quin suport electoral s'haurà de fer front a aquesta conjuntura crítica per a Espanya". 

Temas

Comentarios

Lea También