Civit (ERC) simula tornar de Bèlgica amb Puigdemont

El diputat i president regional d’ERC al Camp de Tarragonava publicar diversos tuits ironitzant un viatge amb el candidat

30 enero 2018 08:44 | Actualizado a 30 enero 2018 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president regional d’Esquerra Republicana al Camp de Tarragona i diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Civit, va obrir ahir un fil en el seu perfil personal de Twitter per narrar, en to de broma, el seu viatge de tornada des de Bèlgica, donant a entendre que al cotxe l’acompanya el candidat de Junts per Catalunya a ser investit president aquesta tarda, Carles Puigdemont (Junts per Catalunya).

Enmig de les especulacions sobre un hipotètic retorn de Puigdemont a Catalunya per participar en el ple d’investidura convocat per aquest dimarts –a partir de les tres de la tarda– al Parlament de Catalunya, Civit va viatjar a Bèlgica dimecres passat i ahir va iniciar la tornada en cotxe, que va narrar al llarg de tot el dia mitjançant diversos missatges a la xarxa social, acompanyats de fotografies. 

Civit va publicar una foto on es veia un clatell amb un tall de cabell similar al de Puigdemont

Civit –que és natural de l’Espluga de Francolí i parella sentimental de l’exconsellera d’Agricultura Meritxell Serret (ERC), que acompanya Carles Puigdemont a Brussel·les des del passat mes d’octubre–va escriure a les 10.43 hores un tuit en què afirmava, acompanyat d’una fotografia d’un molí de vent: «Iniciem operació tornada ben carregats des de Bèlgica. Esperem que no ens interceptin», va manifestar en un clar to de broma.

Més tard, en un altre gest de complicitat, el màxim responsable orgànic d’ERC va publicar una foto de l’interior del cotxe en el qual es veia el clatell d’un home amb un tall de cabell similar al de Puigdemont, reclinat sobre un coixí, i va escriure: «Toca descansar, perquè el viatge serà llarg i el ple del Parlament serà dur» va dir mostrant-se convençut que aquest dimarts es durà a terme la sessió plenària.

Després de travessar Luxemburg, Civit va informar a les 12.34 hores que ja era en territori francès: «Entrem a França. Tot segueix allò previst amb el paquet a dins» va bromejar. Ja a les cinc de la tarda va publicar una darrera fotografia, que acompanyava amb el text: «Complint els horaris previstos».  

Comentarios
Multimedia Diari