Más de Catalunya

Colau i Maragall empatarien en regidors a Barcelona segons una enquesta

El candidat de BCN Canvi-Cs, Manuel Valls, quedaria cinquè en la llista a l'Alcaldia

Diari de Tarragona

Whatsapp
Colau i Maragall empatarien en regidors a Barcelona segons una enquesta

Colau i Maragall empatarien en regidors a Barcelona segons una enquesta

L'alcaldessa de Barcelona i candidata a la reelecció per BComú, Ada Colau, i l'alcaldable d'ERC, Ernest Maragall, obtindrien el mateix nombre de regidors del ple municipal: entre 10 i 11 cadascun, segons una enquesta de Betevé i 'El Periódico de Catalunya'. 
 

Segons un sondeig que s'ha fet públic a les 20 hores, l'hora del tancament dels col·legis electorals, Maragall superaria Colau en percentatge de vot amb un 22,5% contra un 22%
 

El PSC de Jaume Collboni escalaria fins a la tercera posició al consistori amb entre 7 i 8 regidors, perquè el 2015 va obtenir 4 edils. 
 

JxCat, amb l'alcaldable Joaquim Forn -en presó provisional per la causa del procés sobiranista- i la número dos Elsa Artadi, obtindrien un resultat d'entre 5 i 6 edils, davant dels 10 que va aconseguir el PDeCAT en els comicis de 2015. 
 

El candidat de BCN Canvi-Cs, Manuel Valls, quedaria cinquè en la llista a l'Alcaldia, amb entre 5 i 6 regidors, de manera que quedaria en una posició semblant a la que tenia Cs en l'anterior mandat --tenien cinc edils--. 
 

La CUP, amb l'alcaldable Anna Saliente, i el candidat de Barcelona és Capital, Jordi Graupera, obtindrien entre 0 i 2 regidors, mentre el PP quedaria fora del consistori, amb el candidat Josep Bou.  

Temas

Comentarios

Lea También