Colau sobre l'EMA: 'Ni la DUI ni el 155 hi han ajudat, menys hi ajudarà que ara els uns acusin els altres'

L'alcaldessa insisteix que Barcelona era la millor candidatura a nivell tècnic

20 noviembre 2017 19:10 | Actualizado a 20 noviembre 2017 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reconegut que l'actual situació política no ha afavorit la candidatura de la ciutat per acollir la seu de l'Agència Europa del Medicament, però alhora ha criticat que alguns dirigents polítics de Catalunya i de l'Estat es dediquin ara a culpar-se els uns als altres. Després de l'eliminació en primera ronda, Colau ha constatat via Twitter que "ni la DUI ni el 155 hi han ajudat", però ha afegit: "Menys hi ajudarà que ara els uns acusin els altres". En aquest sentit, ha insistit que la de la capital catalana era la millor candidatura a nivell tècnic i ha donat les gràcies per la feina realitzada per la ministra Dolors Montserrat, pel consell Toni Comín i per l'extinent d'alcaldia Jaume Collboni.

"Gràcies a tots els equips que han treballat junts i també a la societat civil i la comunitat científica barcelonina", ha afegit l'alcaldessa, que ha garantit que Barcelona "no s'atura" i segueix endavant. 

En aquest sentit, ha apostat per treballar perquè tota la feina feta sigui aprofitada per a nous reptes de futur. "Barcelona s'ho mereix", ha conclòs.

Comentarios
Multimedia Diari