Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comencen a esgotar-se les cadenes... ¿metàl·liques i tèxtils?

Molts establiments esgoten les cadenes davant de la previsió de nevades generalitzades

Diari de Tarragona

Whatsapp

Trobar unes cadenes de mida estàndard per al cotxe, ja siguin les tradicionals metàl·liques o les tèxtils, s'ha convertit en una odissea per a molts conductors. L'anunci de nevades generalitzades arreu del territori català ha fet que molts establiments hagin esgotat les existències de cadenes, sobretot de la mida més habitual.

Així ho ha explicat a l'ACN un dels treballadors de l'empresa Establiments Coll d'Igualada, en Marcel·lí Vendrell, que ha assegurat que "les mides més normals ja estan esgotades" i ha relatat que "els proveïdors de cadenes han trencat estocs i és molt difícil trobar-ne". En una situació similar s'han trobat a l'empresa Rodi, que aquest dimarts al matí no parava de rebre clients preguntant si tenien cadenes. "Aquests dies ve molta gent demanant cadenes i hem hagut de fer comandes a altres botigues de Manresa o Calaf per poder-ne subministrar", ha explicat un dels treballadors, Òscar Grau.

Els comerciants han hagut de fer comandes extraordinàries malgrat que asseguren que de la mida estàndard és molt difícil trobar-ne

El temporal de neu que ha començat a arribar a Catalunya i que s'espera que sigui generalitzat arreu del territori català a partir d'aquest dimarts a la tarda ha provocat que s'hagi incrementat significativament la venda de cadenes per als cotxes. De fet, molts establiments de la capital de l'Anoia han esgotat les existències de cadenes i, en molts d'altres, només en tenen per a mides de rodes poc freqüents. És el cas de l'empresa Establiments Coll d'Igualada, que aquest dimarts al matí només els quedaven poques unitats de cadenes. "Les mides normals estan esgotades", ha lamentat un dels treballadors, Marcel·lí Vendrell.De fet, Vendrell ha relatat que "els proveïdors han trencat l'estoc i les empreses que ens subministren les cadenes les tenen esgotades". Aquest treballador també ha explicat que les cadenes que primer s'han venut són les tèxtils, ja que són més fàcils de col·locar, tot i que "les metàl·liques també s'estan esgotant per moments". Vendrell ha dit que la situació d'enguany és "excepcional" perquè en poques setmanes de diferència hi ha hagut diverses nevades en zones poc habituals.

Un treballador de l'empresa Rodi mostra a un client com són les cadenes tèxtils. 27 de febrer de 2018


Un altre dels tallers d'Igualada on aquest dimarts el ritme de clients que entra a l'establiment per demanar cadenes és molt alt és l'empresa de pneumàtics Rodi. Un dels treballadors, l'Òscar Grau, ha explicat que "molts veïns d'Igualada treballen a fora de la ciutat i això fa que aquests dies vingui molta gent a buscar cadenes com a mesura de prevenció". De fet, Grau ha dit que han hagut de demanar unitats a altres establiments de Rodi perquè "cada dia les estem esgotant, sobretot les de mida estàndard". 

Temas

Comentarios

Lea También