Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Condemat a 16 anys de presó per assassinar i esquarterar una gironina

A més, la sentència imposa al seu company de pis llavors, Doramas Sánchez, dos anys de presó pels delictes d'encobriment i profanació de cadàver

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'acusat d'assassinar una dona a Girona, Dave Verbist, aquest 25 de setembre del 2017

L'acusat d'assassinar una dona a Girona, Dave Verbist, aquest 25 de setembre del 2017

L'Audiència de Girona ha condemnat a setze anys de presó Dave Verbist per assassinar i esquarterar una veïna d'aquesta ciutat el 2013, el cos de la qual va repartir en bosses per diferents punts del municipi.

A més, la sentència imposa al seu company de pis llavors, Doramas Sánchez, dos anys de presó pels delictes d'encobriment i profanació de cadàver.

L'assassí, al qual s'ha aplicat l'atenuant de confessió, haurà d'indemnitzar familiars de la víctima amb 300.000 euros, mentre que l'altre processat ho farà amb 4.000.

Als setze anys pel delicte d'assassinat se sumen tres mesos més i quinze dies de presó pel de profanació de cadàvers.
El tribunal ha considerat provat que Dave Verbist va estrangular Montserrat Méndez al seu pis per a, posteriorment, trossejar el cos i escampar-lo per zones boscoses de Girona amb l'ajuda de Doramas Sánchez.

La sentència s'ajusta al veredicte de culpabilitat emès pel jurat popular, que descartava l'argument de l'assassí, que al·ludia a què l'estrangulament de la víctima es va produir en un context de pràctiques sexuals de risc i que es va tractar d'un accident.

Dave Verbist ja va ser condemnat a més per un altre crim de similars característiques que va tenir lloc a Madrid amb posterioritat al de Girona, que va confessar en aquell moment. 

Temas

Comentarios

Lea También