Condemat a 16 anys de presó per assassinar i esquarterar una gironina

A més, la sentència imposa al seu company de pis llavors, Doramas Sánchez, dos anys de presó pels delictes d'encobriment i profanació de cadàver

20 octubre 2017 16:01 | Actualizado a 21 octubre 2017 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Audiència de Girona ha condemnat a setze anys de presó Dave Verbist per assassinar i esquarterar una veïna d'aquesta ciutat el 2013, el cos de la qual va repartir en bosses per diferents punts del municipi.

A més, la sentència imposa al seu company de pis llavors, Doramas Sánchez, dos anys de presó pels delictes d'encobriment i profanació de cadàver.

L'assassí, al qual s'ha aplicat l'atenuant de confessió, haurà d'indemnitzar familiars de la víctima amb 300.000 euros, mentre que l'altre processat ho farà amb 4.000.

Als setze anys pel delicte d'assassinat se sumen tres mesos més i quinze dies de presó pel de profanació de cadàvers.
El tribunal ha considerat provat que Dave Verbist va estrangular Montserrat Méndez al seu pis per a, posteriorment, trossejar el cos i escampar-lo per zones boscoses de Girona amb l'ajuda de Doramas Sánchez.

La sentència s'ajusta al veredicte de culpabilitat emès pel jurat popular, que descartava l'argument de l'assassí, que al·ludia a què l'estrangulament de la víctima es va produir en un context de pràctiques sexuals de risc i que es va tractar d'un accident.

Dave Verbist ja va ser condemnat a més per un altre crim de similars característiques que va tenir lloc a Madrid amb posterioritat al de Girona, que va confessar en aquell moment. 

Comentarios
Multimedia Diari