Convocada vaga general del 30 d'octubre al 9 de novembre

El Departament de Treball decreta serveis mínims del 50% al metro en hora punta i per a les urgències mèdiques, entre altres

27 octubre 2017 16:19 | Actualizado a 01 noviembre 2017 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Intersindical-CSC ha convocat vaga general des del dilluns vinent, 30 d'octubre, fins al dijous 9 de novembre i durant el cap de setmana decidirà si la manté i per quants dies. Fonts del sindicat han explicat que duran a terme l'aturada en cas que constatin que l'aplicació de l'article 155 de la Constitució afecta els drets laborals i els amenaci els treballadors de desenvolupar la seva tasca "amb normalitat".

Per la seva banda, el Departament de Treball ha decretat serveis mínims. Es garantirà un 33% a Rodalies Renfe. Per al metro, autobusos urbans, tram i FGC, un 50% en hores punta (6.30h a 9.30h i de les 17.00h a les 20.00h) i un 25% en hores vall. Es garanteixen les urgències mèdiques i a les escoles hi haurà un mínim d'un docent per a cada 6 aules a Infantil i Primària i un per a cada 4 classes per als centres d'educació especial. En llars d'infants, cal un terç de la plantilla, la mateixa ràtio que per a horari de menjador i activitats complementàries.

 

Comentarios
Multimedia Diari