CosmoCaixa reprendrà l'activitat el 15 de juny

Les instalacions obriràn amb un terç de la capacitat i amb una experiència reinventada mantenint la qualitat de la visita i garantint totes les mesures sanitàries

09 junio 2020 15:53 | Actualizado a 10 junio 2020 17:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fundació ”la Caixa” reobrirà el seu museu de la ciència per tornar a apropar el coneixement científic al públic de totes les edats a partir del dilluns 15 de juny, havent adaptat el seu concepte museogràfic interactiu als nous protocols de seguretat implantats arran de la crisi de la COVID-19.

CosmoCaixa reprendrà l’activitat inicialment amb un terç de la capacitat. Els seus sis mil metres quadrats d’espai expositiu, basats en l’experiència tàctil, s’han reinventat per mantenir la qualitat de la visita i alhora garantir totes les garanties sanitàries.

Per això, la Fundació ”la Caixa” facilitarà la presència d’una sèrie d’educadors especialitzats en temes científics, que s’encarregaran de convertir la visita a CosmoCaixa en un recorregut apassionant per la Sala Univers, el Bosc Inundat, el Mur Geològic, l’exposició temporal Sabres i mastodonts i la Plaça de la Ciència.

Comentarios
Multimedia Diari