Del Bosque diu que la independència de Catalunya seria desastrosa per LaLiga

També s'ha referit sobre la situació esportiva de la selecció espanyola i ha parlat sobre el Barça, la seva remuntada davant el PSG i l'adéu de Luis Enrique

19 mayo 2017 15:59 | Actualizado a 23 mayo 2017 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'exseleccionador espanyol Vicente del Bosque ha alertat que la independència de Catalunya seria "un desastre per a la Lliga Espanyola, ja que la debilitaria".

Del Bosque (Salamanca, 1950), en unes declaracions a RAC1, s'ha referit al premi Blanquerna, atorgat per la Generalitat de Catalunya i que rebrà avui a Madrid per la seva personalitat, sempre tendent a posicionaments públics favorables al diàleg i la concòrdia.

"No tinc tanta formació per opinar d'assumptes que requereixen més preparació, però no m'agradaria que els catalans se n'anessin. Ho dic des de la més absoluta tolerància", ha respost en ser preguntat sobre el procés català, encara que ha recalcat: "Mai hem coartat la llibertat dels jugadors de la selecció perquè s'expressin com vulguin".

"Ells (els futbolistes catalans) han estat sempre molt correctes quan han estat a la selecció. Correctíssims, no tinc cap queixa ni jo tampoc he fet mai cap insinuació perquè ells opinessin de determinada manera. En el terreny esportiu i personal han actuat amb tota llibertat", ha insistit.

El salmantí assegura que no es planteja tornar a entrenar. "No tornaré a entrenar. Estic estupendament i no tinc cap nostàlgia. Quan me'n vaig anar del Reial Madrid ja vaig dir que no entrenaria ni al Barça ni a l'Atlètic de Madrid", ha recordat.

També s'ha referit sobre la situació esportiva de la selecció espanyola i ha parlat sobre el Barça, la seva remuntada davant el PSG i l'adéu de Luis Enrique.

Quant a la selecció espanyola, Del Bosque ha comentat que no s'ha acabat cap cicle. "Guanyar és molt difícil. Nosaltres vam tenir molta sort. El lògic era perdre i no crec que ara estiguem molt allunyats de guanyar títols", ha recalcat.

De Luis Enrique ha comentat que ha aconseguit tants títols que el seu record és inesborrable. "Ha estat un dels entrenadors que millor rendiment li ha donat al seu club, com a entrenador i com a jugador. Se n'anirà amb tota la glòria", ha dit.

També s'ha referit Del Bosque a la remuntada aconseguida pel Barça davant el PSG: "Em va entusiasmar i em va agradar que el Barcelona passés".

Comentarios
Multimedia Diari