Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denunciaran els agressors de la platja de Canet

Estan acusats de causar tres ferits lleus en intentar retirar de la platja creus de color groc en suport als polítics presos
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu dels Segadors del Maresme

Imatge d'arxiu dels Segadors del Maresme

L’alcaldessa de Canet, Blanca Arbell, va dir ahir que els serveis jurídics del consistori estan ultimant la demanda per denunciar els agressors, que segons va indicar són «ultres» del grup ‘Els Segadors del Maresme’, que «campen amb impunitat» per «buscar la confrontació» i que, assegura, dilluns van ferir lleus a tres veïns que intentaven evitar que traguessin les creus grogues.

De moment, els Mossos d’Esquadra van identificar quatre persones -membres dels autodenominats Comitès de Defensa de la República (CDR) impulsors de la col·locació de les creus grogues-, mentre la policia local de Canet va identificar 13 persones més, entre ells alguns dels suposats agressors, segons l’alcaldessa.

Arbell, d’ERC, que lidera el consistori amb el suport de la plataforma local Unió de Canetencs, el PSC i Som Canet (ICV i Comuns), va indicar que els agressors no són veïns del poble, sinó uns «ultres de la zona».

«No es pot permetre que actuïn amb aquesta impunitat», ha lamentat l’alcaldessa, que ha ressaltat que els veïns de Canet conviuen «perfectament», sense cap tipus de «conflicte», independentment de la seva opció política.

Segons l’alcaldessa, a la platja de Canet hi ha espai suficient perquè hi hagi creus en suport als polítics presos i per a qualsevol altra expressió política, sempre que es faci pacíficament, pel que entén que els contraris a aquesta mena d’expressions haurien d’haver optat per posar banderes espanyoles i no per intentar treure les creus grogues.

Temas

  • canet
  • segadors del maresme

Comentarios

Lea También