Detingut per llençar una cadira a un guàrdia civil en un col·legi l'1-O

L'agent va caure a terra i va ser atès en un hospital de Manresa de lesions al coll, braç i cames. Els fets es van produir a Sant Joan de Vilatorrada

 

25 octubre 2017 14:27 | Actualizado a 02 noviembre 2017 13:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres al matí a Manresa un home de 40 anys per haver presumptament llençat una cadira a un agent del cos durant la intervenció policial a Sant Joan de Vilatorrada (Bages) la tarda de l'1 d'octubre, durant les votacions a l'institut Quercus.

Tal com es pot veure en un vídeo gravat per una persona a l'interior del col·legi, quan el primer guàrdia civil del Grup de Reserva i Seguretat (GRS) va accedir al vestíbul de l'institut a través d'una porta de vidre trencada pel propi cos policial, un individu, al qual no se li veu la cara, va llençar una cadira contra l'agent.

 

El guàrdia civil va caure a terra i s'hi va estar almenys uns segons, mentre l'agressor surt de la imatge. Segons el cos armat, l'agent va patir ferides al coll, canell dret i la zona tibial de les dues cames i va ser atès en un centre hospitalari de la capital del Bages.

L'home, de 40 anys i veí de Sant Joan, ha estat traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) per ser interrogat per un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat. Amb aquesta detenció, ja són sis les persones arrestades per atemptat a l'autoritat durant la jornada de l'1-O.

Comentarios
Multimedia Diari