Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Detinguts dos homes que feien servir banyadors de dona per robar a supermercats de Girona

La Policia Municipal els va enxampar amb el maleter ple d'alcohol però també oli, fuet i pernil dolç

ACN

Whatsapp
Imatge dels productes presumptament robats pel grup detingut a Girona. FOTO: ACN

Imatge dels productes presumptament robats pel grup detingut a Girona. FOTO: ACN

La Policia Municipal de Girona ha detingut a dues persones per robar a quatre supermercats de la ciutat. Els homes duien a sota el jersei un banyador de dona posat a l'inrevés per poder amagar-se els productes entre els quals hi ha havia alcohol, però també aliments com fuet o llegums. Els dos detinguts, de 18 i 28 anys, estan considerats autors dels diversos furts que en total sumen un valor de 491 euros. Els comerços afectats són supermercats ubicats a l'Eixample i la zona de Mas Gri de la ciutat. Els dos detinguts ja tenien antecedents per fets similars. La Policia Municipal ha anunciat que estan investigant a una dona de 26 anys que anava també amb ells. La noia portava una bossa de mà folrada d'alumini per evitar la detecció d'alarmes.

Dos agents de la Policia Municipal de Girona van detenir aquest dimarts a dues persones i n'investiguen a una tercera per robar a supermercats del centre. La detenció s'ha fet en el marc de l'increment de la presència del cos policial als eixos comercials mentre dura la campanya de Nadal. 

La primera sospita la va aixecar un dels detinguts. L'home s'estava traient de sota el jersei tota una sèrie de productes i els posava a dins un vehicle estacionat al carrer de Sant Antoni Maria Claret de la ciutat. Els agents van demanar-li l'origen de tot allò que portava i, com que no els va donar cap resposta coherent, van demanar-li que s'identifiqués. 

A l'interior del vehicle hi havia els altres dos implicats i la Policia Municipal va sospitar que es tractava d'un grup organitzat per a robar a comerços. Llavors van decidir escorcollar el vehicle i al seu interior hi havia tot de productes sense que els lladres poguessin aportar cap factura que n'acredités la compra. Al maleter hi havia xampú i begudes alcohòliques, però també fuets, oli, pots de llegums i paquets de pernil dolç envasat. 

Després de regirar el vehicle, els agents van registrar als tres sospitosos. Als dos homes, Marinel I. I Dan Stefan B., els van trobar que sota la roba portaven posat un banyador de dona a l'inrevés que els hauria permès col·locar els productes robats mentre eren a l'establiment i no aixecar sospites. La noia, a més, portava una bossa de mà amb folre d'alumini per burlar les alarmes dels comerços. 

La Policia Municipal ha detingut als dos joves, veïns de Tordera (Maresme) i investiga a la dona, de 26 anys. El material presumptament robat pujava a 491 euros robats a quatre supermercats de l'Eixample i la zona de Mas Gri de Girona. 

Temas

  • sucesos

Comentarios

Lea También