DocsBarcelona ofereix les seves projeccions en línia

Fins al 30 de maig, el públic pot gaudir de diferents produccions
i també de col·loquis virtuals amb els directors i directores

24 mayo 2020 07:40 | Actualizado a 24 mayo 2020 07:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A causa de la situació actual amb la Covid-19 i la incertesa de la seva evolució, el Festival Internacional de Cinema Documental ha canviat el seu format per tal de posar per davant la salut dels seus participants, la continuïtat del seu equip, la sostenibilitat del projecte i alhora garantir la qualitat i diversitat de continguts, de cara al públic i professionals assistents. Per aquest motiu, les projeccions del festival i les activitats d’Indústria de la 23a edició seran en línia, i tindran lloc fins al 30 de maig.

«Aquest canvi de format s’ha produït després d’una profunda reflexió, compartida amb els principals col·laboradors del certamen. Actualment, l’equip treballa amb la voluntat de fer arribar la programació al seu públic i de continuar donant oportunitats als projectes en desenvolupament, també en aquests temps especialment complicats per al sector audiovisual i documental», expliquen des de l’organització.

Així mateix, s’han preparat diversos col·loquis virtuals amb els directors i directores de les pel·lícules d’enguany. A través d’Instagram (@docsbarcelona.com) el públic pot assistir a les xerrades amb Luis Ortas Pau, director de Constel·lació Comelade (avui a les 19 h); Xavi Herrero, director de Salka, en la tierra de nadie (27 de maig a les 19 h); Nicole Costa, directora de El viaje de Monalisa (28 de maig a les 19 h); Fernanda Pessoa, directora de Zona àrida (29 de maig a les 19 h); i Ventura Durall, director de La nova escola (30 de maig a les 19 h).

La situació també ha afectat al cicle documental Docs del Mes, atès que el tancament de les sales de cinema i equipaments culturals ha obligat a cancel·lar les estrenes previstes en aquest circuit durant els mesos d’abril, maig i juny. En aquest cas, les tres pel·lícules s’han posposat i ocuparan l’espai dels mesos de setembre, octubre i novembre. Aquesta decisió farà que enguany s’estrenin tres documentals menys a la xarxa de 70 sales de l’Estat.

Comentarios
Multimedia Diari