Domènech creu intolerable mantenir el 155

El candidat dels comuns va comprar un tió i una samarreta a la Fira de Nadal del Nucli Antic

09 diciembre 2017 12:07 | Actualizado a 09 diciembre 2017 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech, va visitar ahir la Fira de Nadal de Tortosa, on va comprar un ‘tió’ i una samarreta pintada a mà per al seu fill.

En aquest escenari va considerar «intolerable» el manteniment de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya després de les eleccions. Responia, així, a les paraules de l’alcalde de Valladolid i portaveu del PSOE, Óscar Puente, que va dir ahir que la retirada del 155 a Catalunya «dependrà» del Govern que surti després de les eleccions. «Em sembla lamentable i espero que només representi la seva pròpia veu, però és cert que el PSOE s’ha convertit en especialista a donar suport al PP en els moments clau i no a aportar solucions», va dir Domènech, que va recordar que la seva formació i Units Podem han estat «en contra de l’aplicació del 155 i que han presentat un recurs d’inconstitucionalitat».

El candidat es va referir al debat a TVE com «un debat de crispació dels blocs, que el que fa és expulsar la gent del mateix debat de com construir un nou país de futur». A parer seu, aquests debats «expulsen també a territoris com l’Ebre, que moltes vegades han estat expulsats del debat real del país».

Comentarios
Multimedia Diari