Más de Catalunya

Dos nens ingressats per haver menjat cocaïna a casa

Han estat ingressats durant 36 hores a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos han detingut la mare dels nens i la seva parella

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu dels bous a la plaça de Deltebre.

Imatge d'arxiu dels bous a la plaça de Deltebre.

Dos nens de 5 i 7 anys van estar ingressats durant 36 hores a l’Hospital Josep Trueta de Girona per una intoxicació lleu per cocaïna després que ingerissin la substància de manera accidental, van informar fonts dels Mossos d’Esquadra ahir a Europa Press. 

Els fets van tenir lloc el matí de diumenge a Cassà de la Selva (Girona), quan la mare dels nens va acudir a un bar a la recerca d’ajuda després de veure que els menors es trobaven sota els efectes d’alguna substància. Els Mossos van acudir i van comprovar que es trobaven en aquesta situació, per la qual cosa els van traslladar a l’hospital i van detenir la mare, de 29 anys i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte relacionat amb els drets i deures familiars. 

També van detenir la parella d’aquesta, un jove de 27 anys i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte contra la salut pública i no descarten que se li atribueixin més delictes si es demostra que l’home, que comparteix habitatge amb la mare, trafica amb drogues i s’atribueix la intoxicació dels nens a aquest fet, segons les citades fonts. 

Pel que fa als menors, que ja han estat donats d’alta, es troben actualment amb la seva àvia.

Temas

Comentarios

Lea También