Dues víctimes mortals per accidents de trànsit durant el cap de setmana

Un home de 39 anys va morir en un xoc frontal amb tres cotxes implicats el dissabte al matí

12 noviembre 2018 07:15 | Actualizado a 12 noviembre 2018 07:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cap de setmana acaba amb dues víctimes mortals a les carreteres catalanes, segons el registre del Servei Català de Trànsit. Un home de 39 anys va morir en un xoc frontal amb tres cotxes implicats, a primera hora del matí de dissabte a la C-55 a Callús (Bages). El ferit va ser traslladat amb a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir posteriorment. El conductor d’un dels altres turismes accidentats va donar positiu en la prova d’alcohol i drogues i va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent i dos delictes contra la seguretat viària. D'altra banda, un vianant va perdre la vida atropellat aquest divendres per un turisme, cap a un quart de tres del migdia, al quilòmetre 209,3 de la carretera C-31, en terme municipal de Sant Adrià de Besòs.

Pel que fa a la mobilitat d'aquest diumenge, hi ha hagut trams de retencions a la C-55 amb fins a onze quilòmetres entre Manresa i Monistrol de Montserrat, a la C-17, amb 7 quilòmetres entre Figaró i la Garriga i a l'A-2, amb 5 quilòmetres de cua per un accident a Pallejà.

Durant aquest diumenge, s’han produït alguns accidents que han afectat la circulació a la C-31, on la calçada s’ha tallat a l’altura de Sitges en els dos sentits, a la C-32 on s’ha restringit un carril a Esplugues de Llobregat i a la B-20, on un vehicle incendiat ha provocat el tall d’un carril i aturades entre Esplugues de Llobregat i Sarrià en sentit sud. Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn, s’han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a la C-17 a Ripoll, C-16 a Berga i Cercs, i a la C-55 a Castellgalí. 

Pel que fa a dissabte, el trànsit es va desenvolupar en general amb fluïdesa a la xarxa viària. No obstant això, algunes carreteres com la N-340 a Amposta i la C-55 a Castellbell i el Vilar es van tallar arran d'una manifestació. Durant el matí, la circulació va ser complicada en algunes vies, tant per volum de trànsit com a conseqüència de diverses incidències, en especial a la BV-5224 tallada a Manlleu per un accident i a la C-14 amb fins a 6 quilòmetres d’aturades a Oliana en direcció la Seu d’Urgell a causa d’unes obres. 

D’altra banda, com a conseqüència de l’accident mortal que va tenir lloc dissabte a primera hora del matí a la C-55 a Callús, la circulació es va restringir en el tram del sinistre en els dos sentits de la marxa fins a les 09.24 h del matí.

Quant a les incidències viàries més rellevants de divendres a la tarda, diversos accidents van complicar la circulació els eixos viaris de la C-31 a Sant Adrià de Besòs, on es va registrar un atropellament mortal d’un vianant;a la GI-651, on una sortida de via d’un autocar va causar onze menors ferits lleus; i a la C-58: tant a Sant Quirze del Vallès com a Ripollet es va tallar un carril com a conseqüència d’un accident. 

Comentarios
Multimedia Diari