Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El 59% dels catalans suspèn la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per l'1-O

Pel que fa als Mossos d'Esquadra, un 69,7% dels enquestats aproven com van actuar

Diari de Tarragona

Whatsapp
Agentes de la policía nacional intentando retirar a los concentrados en el instituto IES Tarragona el 1-O. FOTO: DT

Agentes de la policía nacional intentando retirar a los concentrados en el instituto IES Tarragona el 1-O. FOTO: DT

Un 69% de catalans aprova Mossos l'1-O i 59% suspèn Policia i G.Civil CAT-CRISI CATALUNYA (Seguirà Ampliació)

Un 69,7% dels catalans enquestats pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat aprova l'actuació dels Mossos d'Esquadra el passat 1 d'octubre, mentre que un 59,1% suspèn la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Segons l'última enquesta "Òmnibus de la Generalitat de Catalunya", elaborada a partir de 1.200 enquestes dutes a terme per Sigma Dos entre el 16 d'octubre i el 9 de novembre del 2017, els Mossos obtenen l'aprovació d'una majoria de sondejats, en una escala de puntuacions del 0 (molt malament) al 10 (molt bé).

Un 17% dels sondejats atorguen a la policia catalana la màxima puntuació, un 16,1% l'aprova pels pèls amb un 5 i fins a un 69,7% li concedeix una nota d'entre el 5 o el 10, davant d'un 22,7% que la suspèn amb valoracions situades entre el 4 i el 0.

Quant al paper que van jugar la Policia Nacional i la Guàrdia Civil davant l'1-O, un 34,6% els atorga un 0, i els qui els suspèn amb notes d'entre el 0 i el 4 s'eleven fins al 59,1%, davant d'un 13% que els aprova amb un 5, percentatge que s'eleva fins a 33,3% si se sumen les notes que van del 5 al 10.

Temas

Comentarios

Lea También