Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Barça reclama "un procés de diàleg i negociació" per trobar "solucions polítiques" a Catalunya

L'entitat anuncia que s'ha adherit a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, impulsada per l'ICAB

 

ACN

Whatsapp

El Futbol Club Barcelona ha reclamat que s'obri "un procés de diàleg i negociació" per trobar "solucions polítiques" a la situació que viu Catalunya, des del "màxim respecte" a la "voluntat majoritària" de la ciutadania catalana "per decidir el seu futur". L'entitat subratlla el seu leitmotiv, 'Som més que un club', per afirmar que, per això, ha de "fer costat" a la seva "gent" en circumstàncies "tan difícils" com les que viu el país. És per això que el club esportiu s'ha adherit a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, impulsada per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB). La Junta Directiva del Barça també es mostra disposada a "construir ponts de diàleg" per resoldre el conflicte "de manera consensuada i pacífica".

Com a institució "compromesa" amb els valors del diàleg i la convivència, l'entitat considera que qualsevol manifestació pública "ha de contribuir" a la construcció de l'espai de diàleg "necessari" en aquest context, i "sempre respectant" la lliure expressió dels ciutadans de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También